Printer Lease

CPservice Nederland biedt in samenwerking met HP en Leasyprint BV diverse vormen van printerlease aan.

Bij huur van de apparatuur; Binnen het Leasyprint All-in-Lease concept betaalt u een vast maandelijks bedrag voor de lease van de afdrukapparatuur en een vast bedrag voor services. De afdrukkosten worden achteraf berekend aan de hand van het werkelijke verbruik. Bij de afrekening van de afdrukkosten kunt u kiezen voor twee afrekenmethodes: Pay per Click of Pay per Use.
Bij koop van de apparatuur; Het Leasyprint All-in-Koop concept gaat uit van de aankoop van de apparatuur en dan betaalt u een vast maandelijks bedrag voor de services. De afdrukkosten worden achteraf berekend aan de hand van het werkelijke verbruik. Ook hier kunt u kiezen uit twee afrekenmethodes van de afdrukkosten: Pay per Click of Pay per Use.
U heeft bij de aanschaf van een nieuwe printer of multifunctional geen interesse heeft in on-site services, maar u wil wel e andere voordelen wilt zoals automatische tonerbestellingen, inzicht in uw afdrukomgeving, ontzorging en scherpe prijzen voor de supplies? Dan is het Leasyprint Toner Plus abonnement voor u de beste oplossing.
Uw bestaande printerpark kunt u met Leasyprint Print Assessment realtime in kaart brengen. U heeft met uw persoonlijke online dashboard op ieder gewenst moment inzicht in tonerstanden, afdrukvolumes, verbruik en storingen. Bovendien kunt u automatische meldingen ontvangen voor supplies of storingen. U krijgt volledig inzicht in uw afdrukomgeving met de vele beschikbare en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Informeer naar de voorwaarden om te profiteren van deze laagdrempelige en voordelige service.
Pay per click is een vaste prijs per afdruk per printer of multifunctional. Leasyprint berekent de prijs per pagina op basis van een geschatte tonerdekking (de hoeveelheid toner die nodig is om de afdruk te maken). De norm is 5% bij monochroom en 20% bij kleurenafdrukken. In de praktijk blijkt echter dat 4% mono en 16% bij kleur aan tonerdekking realistischer is. U kunt zelf vooraf kiezen uit 4% of 5% bij monochroom en 16% of 20% bij kleur. De prijs per pagina wordt doorbelast voor elke afgedrukte pagina. U weet precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn.

Pay per use. Hierbij betaalt u, naast een vast bedrag voor de printer met services, alleen nog voor de toners die u gebruikt en dat is in bijna alle gevallen voordeliger. Het komt regelmatig voor dat een pagina maar een paar regels bevat of slechts een beperkte hoeveelheid kleur (bijvoorbeeld enkel een blauw gekleurd emailadres wordt aangemerkt als een kleurenpagina). In dat geval wordt veel minder toner verbruikt dan de standaard dekking en kunnen er veel meer pagina’s worden afgedrukt met de zelfde cartridge. De werkelijk verbruikte tonerdekking is bepalend voor de kostenopbouw met Pay per Use. U ontvangt dan originele HP toners tegen zeer scherpe prijzen.

Onze Services tijdens de lease periode nemen u alle zorgen uit handen. Automatisch krijgt u nieuwe originele HP toner(s) toegestuurd (met vermelding van afdeling / printernummer / contactpersoon) wanneer deze bijna leeg is. Storingen en onderhoud worden automatisch gemeld en Next Bussiness Day verholpen. Online realtime dashboard om printgedrag te monitoren met Full Print Management.

Voor informatie / advies info@printermonteur.nl